Werk met Mr. Internet

 

Betrokken en Bevlogen

Kopje Koffie Doen?

Werk met Mr. Internet

Er zijn in Nederland steeds meer¬†online marketingbureaus, de vraag die ik je hoor stellen “waarom zou ik met jou gaan werken”, een zeer terechte vraag!

Uit ervaring weet ik dat de meeste online marketingbureaus gefocust zijn op het wegzetten van zoveel mogelijk uren, echte urenfabrieken dus. Een gevolg hiervan is dat consultant z.s.m. campagnes moeten bedenken, opzetten en optimaliseren. De kwaliteit lijdt hieronder. Op initiatieven van een online marketingbureau hoef je vaak niet te rekenen, hier is simpelweg geen tijd voor.

“Zou je niet meer mogen verwachten van deze duur betaalde consultants? Ik vind van wel!”¬†

In tegenstelling tot de traditionele online marketingbureaus werk ik niet in een kantoor, maar zoveel mogelijk op locatie. Door deze manier van werken krijg ik veel meer feeling met jouw bedrijf. Hierdoor zie ik sneller wat er in jouw markt speelt en waar er online kansen liggen. Ik neem het initiatief naar succes en werk met een beperkt aantal klanten wat zorgt voor focus en meer resultaat.

Stijn heeft veel kennis van webwinkels en hoe die te verbeteren / te laten groeien. Absoluut een aanrader.

Igor Smink

Eigenaar, Lamplord

Kopje koffie?

Digitale marketing is overal, je doelgroep bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest! Maar zonder duidelijke doelstellingen en inzet van de juiste kanalen wordt online adverteren een bodemloze put. Ik begin daarom altijd met het online fundament, vanuit dit fundament optimaliseer ik alle campagnes wat resulteert in meer resultaat en dalende kosten.
Interesse? Vul het formulier in en ik neem contact met je op voor een kopje koffie.

9 + 5 =

Share This