• Kies een relevant en interessant artikel: Voordat je een artikel op LinkedIn deelt, zorg ervoor dat het relevant is voor je professionele netwerk en interessant zal zijn voor je connecties. Kies een artikel dat goed geschreven en informatief is, en dat waarde toevoegt aan het gesprek in jouw bedrijfstak of vakgebied.
  • Schrijf een boeiende inleiding: Als je een artikel op LinkedIn deelt, begin dan met het schrijven van een korte inleiding die de belangrijkste punten van het artikel samenvat en waarom het de moeite waard is om te lezen. Dit zal helpen om de aandacht van je connecties te trekken en hen aan te moedigen het artikel te lezen.

  • Gebruik hashtags en tags: Gebruik relevante hashtags en tags om meer mensen te helpen je artikel te ontdekken. Dit kan helpen om de zichtbaarheid en het bereik ervan op LinkedIn te vergroten, en kan ook helpen om je persoonlijke merk en thought leadership in je branche op te bouwen.

  • Ga de dialoog aan met je connecties: Ga na het delen van het artikel in gesprek met je connecties door vragen te stellen, feedback te vragen of een gesprek te beginnen over het onderwerp van het artikel. Dit kan helpen om meer interesse en betrokkenheid bij je bericht te genereren, en kan ook helpen om sterkere banden met je netwerk op te bouwen.

  • Deel het artikel op andere sociale media platforms: Door deze best practices te volgen, kun je effectief een artikel op LinkedIn delen en je connecties aanspreken om je persoonlijke merk en thought leadership in je bedrijfstak op te bouwen. Succes
Share This